top of page
wie & wat

Compagnie RiZOTTO maakt theater en muziek voor kinderen en voor grote mensen die vanbinnen nog kind zijn. Het gezelschap speelt, geeft, raakt, troost en omarmt. Humor, als middel tot (zelf)relativering, neemt daarbij een centrale plaats in. Op die manier brengt RiZOTTO mensen met elkaar in verbinding. Dit doet Compagnie RiZOTTO door een universum te creëren waarin spel en fantasie primeren, een wereld waarin alles mogelijk is, voor iedereen.

Compagnie RiZOTTO vertrekt niet van een spectaculair wereldbeeld. Integendeel, de drijvende gedachte is universeel en een tikje naïef: het is de liefde, in de ruime betekenis van het woord, die zin geeft aan het leven. Zij kan de wereld redden. RiZOTTO brengt die liefde naar het theater en maakt ze daar tastbaar.

Compagnie RiZOTTO staat voor complexloos theater met als voornaamste ingrediënten beweging, taal, humor en muziek. Het geheel gekruid met een tikje (ri)zottigheid.

Spontane, enthousiaste groepsknuffel
Compagnie RiZOTTO maakt deel uit van Het Worm vzw.

Compagnie RiZOTTO, dat is:

Katrien De Muynck                  actrice, muzikante

Bert Vannieuwenhuyse           acteur, muzikant

Chris De Cock                           zakelijke leiding

Compagnie RiZOTTO kreeg voor het maken van zijn producties tot nu toe de steun van de volgende organisaties en instellingen:

Vzw de Rand & gc de Zandloper, de Nederlandse Taalunie, de Vlaamse overheid, de provincie Vlaams-Brabant.

INFO & BOEKINGEN

Compagnie RiZOTTO

+32 (0)477 75 02 74

Bedankt! Bericht verzonden.

contact
bottom of page