top of page

muziekoptredens op kindermaat

CONCERTEN
Bert & de Bomma's

 

Fijne muziek beluister je tegenwoordig via de smartphone. Zo gaat dat, dat is normaal. Maar de Bomma's hebben geen smartphone. Ze weten niet eens hoe zo'n ding werkt. Ze zijn ook half doof, dus radio luisteren doen ze evenmin. Wat de Bomma's het liefste doen is… zélf muziek maken! Dat kunnen ze als de beste. Oudewijvenmuziek, denk je? Verre van! Deze hippe Bomma's gaan lekker hard en lekker snel. Gaan met die banaan!

 

De Bomma's kennen liedjes van alle tijden en van over de hele wereld. Ze zijn niet vies van een raar instrumentje hier of een bizar danspasje daar. De Bomma's zingen zelfgebakken… euh, zelfgemaakte liedjes. Maar ze pikken ook schaamteloos liedjes van andere artiesten! Vaak steken ze die bestaande liedjes in een nieuw kleedje. Wees gerust, daar komt geen duffe breiwol aan te pas. Deze Bomma's zijn zo jong, zo krachtig, zo energiek dat je je afvraagt… Zijn het wel Bomma's? Geen nood, Bert zoekt het voor je uit!

 

Bert & de Bomma's, dat is een spetterend muziekfeest voor kinderen en hun families. De band is de logische uitloper van een succesvol ouderproject dat in 2012 op een Jetse basisschool ontstond. Acteur Bert Vannieuwenhuyse is de frontman-entertainer die de kinderen, van kleuter- tot basisschoolleeftijd, meeneemt op een vrolijke en interactieve muzikale ontdekkingsreis. Goed om te weten: ook (groot)ouders zijn welkom en kunnen van Bert & de Bomma's genieten.

Bert Vannieuwenhuyse       zang
Katrien De Muynck             zang, viool, melodica, zingende zaag
Lore Vannieuwenhuyse      viool, accordeon, melodica, percussie
Nele Verbruggen                percussie
Matthias Kirsch                  basgitaar, ukelele

bottom of page