top of page

di 26 apr

|

Voor de exacte locatie: zie 'kalender'.

Theatervoorstelling 'Kok zegt kak' (7+) (1)

Kok zegt kak is een poëtische voorstelling over afscheid nemen, ook van het allerliefste en het allermooiste. Over verlies, maar ook over de kracht om te koesteren en over humor in de donkerste tijden. Bovenal is Kok zegt kak een ontroerend verhaal over liefde die alles overstijgt.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Theatervoorstelling 'Kok zegt kak' (7+) (1)
Theatervoorstelling 'Kok zegt kak' (7+) (1)

Tijd en locatie

26 apr 2022, 14:00 – 15:00

Voor de exacte locatie: zie 'kalender'.

Over het evenement

‘Kok zegt kak’ is een poëtische voorstelling over afscheid nemen, ook van het allerliefste en het allermooiste. Over verlies, maar ook over de kracht om te koesteren en over humor in de donkerste tijden. Bovenal is ‘Kok zegt kak’ een ontroerend verhaal over liefde die alles overstijgt.

Restaurant Mirabella is gesloten. Wegens omstandigheden. Wat is er gebeurd? Mirabella is dood. Ze was ziek. Ze had kanker. Mirabella was negen jaar en ze had pech. En nu is ze weg. Voor altijd. Haar papa, de Kok, kan het niet geloven. Wat moet hij doen? Hij weet het niet. Vroeger kookte hij in het restaurant de sterren van de hemel. Nu niet meer. Hij is te triest. De Kok trekt de bergen in, op zoek naar rust en stilte... Maar dat is buiten Tante K gerekend. Zij is bergwachter. Dat is zoals een boswachter, maar dan voor bergen. Tante K speelt en zingt. Ze vraagt en zoekt... en ze vindt overal muziek. Wat doet dat met de Kok en zijn verdriet?

Bekijk hier de trailer van Kok zegt kak.

Bert Vannieuwenhuyse: tekst & spel - Katrien De Muynck: muziek & spel - Willem Verheyden: regie

Deel dit evenement

bottom of page