top of page

zo 24 mrt

|

Jette, GC Essegem

Familievoorstelling 'Kok zegt kak' (7+)

Kok zegt kak is een poëtische voorstelling over afscheid nemen, ook van het allerliefste en het allermooiste. Over verlies, maar ook over de kracht om te koesteren en over humor in de donkerste tijden. Bovenal is Kok zegt kak een ontroerend verhaal over liefde die alles overstijgt.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Familievoorstelling 'Kok zegt kak' (7+)
Familievoorstelling 'Kok zegt kak' (7+)

Tijd en locatie

24 mrt 2024, 11:00 – 12:00

Jette, GC Essegem, Leopold I-straat 329, 1090 Jette, België

Over het evenement

‘Kok zegt kak’ is een poëtische voorstelling over afscheid nemen, ook van het allerliefste en het allermooiste. Over verlies, maar ook over de kracht om te koesteren en over humor in de donkerste tijden. Bovenal is ‘Kok zegt kak’ een ontroerend verhaal over liefde die alles overstijgt.

Restaurant Mirabella is gesloten. Wegens omstandigheden. Wat is er gebeurd? Mirabella is dood. Ze was ziek. Ze had kanker. Mirabella was negen jaar en ze had pech. En nu is ze weg. Voor altijd. Haar papa, de Kok, kan het niet geloven. Wat moet hij doen? Hij weet het niet. Vroeger kookte hij in het restaurant de sterren van de hemel. Nu niet meer. Hij is te triest. De Kok trekt de bergen in, op zoek naar rust en stilte... Maar dat is buiten Tante K gerekend. Zij is bergwachter. Dat is zoals een boswachter, maar dan voor bergen. Tante K speelt en zingt. Ze vraagt en zoekt... en ze vindt overal muziek. Wat doet dat met de Kok en zijn verdriet?

Bekijk hier de trailer van Kok zegt kak.

BESTEL TICKETS

Bert Vannieuwenhuyse: tekst & spel - Katrien De Muynck: muziek & spel - Willem Verheyden: regie

Deel dit evenement

bottom of page